Tápai Szabina és Kucsera Gábor ritka családi pillanatokat osztottak meg

Tápai Szabina és Kucsera Gábor a válás helyett a megbékélést választották, és egyházi esküvőjükön készült ritka felvételeken mutatták meg két kislányukat, Bellát és Millát.

A korábbi olimpikon kajakozó és az exkézilabdázó 11 éve tartó kapcsolatukat egyházi esküvővel erősítették meg, ahol a gyerekek, Bella és Milla elaludtak. A Best magazin borítóján a két gyermek is szerepel, akik koszorúslányként vettek részt a szertartáson.

Tápai Szabina a Best magazinnak adott interjúban beszélt arról, hogy bár a válás gondolata felmerült közöttük, végül nem került sor rá. "Nem véletlen, hogy az elmúlt három évben végül egyikünk sem adta be a válókeresetet, ami egyébként már kész volt. Isten nem engedte. A szerelem mulandó, de ami minket összeköt, az nem. Szóval Szabival nem szerelem, ez már annál sokkal több" – nyilatkozta Szabina.

A pár gyerekei, Beni, Bella és Milla örömmel fogadták a hírt, hogy szüleik újra együtt vannak. "Miután Szabival éreztük, hogy ez működik és működni is fog, összehívtuk a gyerekeket a nappaliban, hogy elmondjuk nekik a jó hírt. Hatalmas volt az öröm, hogy anya és apa újra együtt vannak" – mesélte Kucsera Gábor.

A család újraegyesítésében Tápai Szabina húga, Andi is fontos szerepet játszott. Szabina elmondása szerint húga által került kapcsolatba egy keresztény közösséggel, ami pozitív változást hozott az életébe. "A húgom, Andi által bekerültem egy keresztény közösségbe, ahol elkezdtem nagyon-nagyon jól érezni magam. Jó emberekre találtam, akikkel sokat beszélgettem, és újra vidám és reménnyel telivé váltam. Ez a változás pedig egy idő után Gabit is kíváncsivá tette" – tette hozzá.

Bár nem ismert, hogy melyik keresztény közösségről van szó, az tény, hogy Kucsera Gábor előbb keresztelkedett meg, mint felesége.

: (via 168.hu)