Tápai Szabina és Kucsera Gábor egyházi esküvője

Tápai Szabina és Kucsera Gábor a válás helyett a békülés mellett döntöttek, és május 1-jén egyházi esküvőt tartottak. A pár a Best magazinnak mesélt a kapcsolatuk újraéledéséről és az esküvőjükről.

Tápai Szabina egy keresztény közösségbe került húga, Andi révén, ahol pozitív emberekkel találkozott és sokat beszélgetett. Kucsera Gábor eleinte ellenállt ennek, de egy látogatás után rájött, hogy a közösség nem szekta, és az ottani emberek sem furcsák. Kucsera végül előbb csatlakozott a közösséghez, mint felesége, és újjászületés szimbólumaként megkeresztelkedett.

A közösség tagjai is drukkoltak a pár újraegyesüléséért, és a randevúzások során Kucsera mélyen megnyílt felesége felé. A gyerekeknek csak akkor szóltak a változásokról, amikor már biztosak voltak a kapcsolatukban. Kucsera márciusban költözött vissza a családi otthonba, ami nagy örömet okozott a gyerekeknek, bár a legidősebbnek, Beninek időre volt szüksége, hogy meggyőződjön a szülei kapcsolatának stabilitásáról.

Kucsera Gábor elmondta, hogy Isten segítségével és áldásával sikerült helyrehozniuk a kapcsolatukat, és ma már biztos benne, hogy feleségével együtt fognak megöregedni. Tápai Szabina is hasonlóan érez, hiszen úgy véli, a kapcsolatuk mélypontjait már átvészelték, és ma már képesek megoldani a problémáikat. A hűséggel kapcsolatban Kucsera elárulta, hogy mindent megbocsátottak egymásnak, és nincsenek titkaik.

Az egyházi esküvőjük Pilisben zajlott, ahol Tápai Szabina egy Zsolnay darabban mondta ki a boldogító igent. Az esküvő alatt két gyermekük, Milla és Bella elaludtak szüleik ölében, ami még meghittebbé tette az eseményt. A ceremónia után bográcsozással és beszélgetéssel töltötték az időt a közeli rokonokkal és barátokkal. Tápai Szabina hozzátette, hogy most már hármas egységben élnek Istennel, ami erősebb kötelék számukra, mint bármi más. Kucsera Gábor pedig megjegyezte, hogy az elmúlt három év során egyikük sem nyújtott be válókeresetet, ami szintén jelzi a kapcsolatuk erősségét.

Egy másik híresség, Holdampf Linda is új fejezetet nyitott magánéletében. Öt évvel válása után újra szerelmes lett, és a tatai Víz, virág, zene fesztiválon már együtt mutatkozott új párjával, aki egy vidéki üzletember. Linda, aki a karrierjében hosszú évek óta sikeres, a Best magazinnak megerősítette, hogy a magánélete végre jól alakul. Közösségi oldalán egy visszafogott bejegyzésben is tudatta boldogságát, ahol egy virágcsokor mögé bújtatva feltűnik kedvese is, akinek kilétét szeretné titokban tartani. Holdampf Linda 2013-ban mondta ki a boldogító igent férjének, akivel 2019-ben közel hét év házasság után véget vetettek kapcsolatuknak. Akkor is közösségi oldalán számolt be a hírről, ahol őszintén fogalmazta meg gondolatait, és utalt arra, hogy bízik a szerelem újbóli megtalálásában, ami most valóra is vált.

Nyul Zsuzsa, aki a kétezres évek elején a televízióban tűnt fel, ma már rádiós műsorvezetőként dolgozik. A VIVA TV után családot alapított volt párjával, Gerhardt Mátéval, és bár két évvel később szétmentek, azóta is jóban vannak egymással. Az egykori pár fiuk fejlődésének érdekében fontos döntést hozott pár évvel ezelőtt: úgy határozta, szakítanak a hagyományokkal, és szembemennek a társadalmi elvárásokkal is. Fiuk, Ábel 14 éves korában költözött az édesapjához, így megtapasztalhatta az apai nevelést és szigort, ami többek között hozzájárult személyiségének fejlődéséhez is. Nyul Zsuzsa a Best magazinnak elmondta, hogy szükségesnek érezték, hogy a kamasz fiuk ne csak anyai mintát lásson a hétköznapokban, hanem megtapasztalja az apai szigort, és erősebb nevelést kapjon. Ábel az elmúlt két évben nagyon sokat fejlődött, komolyabban áll a dolgokhoz, felelősséget vállal, és a suli mellett rendszeresen diákmunkában dolgozik, sportol, és felsőfokon beszél angolul, amire édesanyja nagyon büszke.