Szigligeti Ivett új életet kezd Dudás Mikivel való szakítás után

Szigligeti Ivett a múltat maga mögött hagyva, gyermekeivel együtt új otthonba költözött, miután nyilvánosságra került a kapcsolatuk újbóli megszakadása Dudás Mikivel. Az édesanya néhány felvételt is megosztott az új lakásról, ahol az új életüket kezdik.

Szigligeti Ivett és Dudás Miki kapcsolata viharos szakítás után újra kezdődött néhány hónappal ezelőtt, de a kapcsolat nem tartott sokáig. Dudás Miki egy időre elhagyta a közös otthonukat, majd visszatért, hogy helyreállítsa felesége bizalmát. Azonban május végén Szigligeti Ivett egy aggasztó képet posztolt, amelyen látható volt az eljegyzési gyűrűje, majd következett a közösségi médiában való kölcsönös kikövetés. Ivett egy bejegyzésben a hazugságokról és kifogásokról írt, amire Dudás Miki azzal válaszolt, hogy szerinte Ivett megcsalta őt egy autómosós fiúval többször is, és ezt a média őt vádolja megcsalással, miközben ő ártatlan. Dudás Miki szerint Ivett szeret a figyelem középpontjában állni, míg ő csendben szerette volna lezárni a kapcsolatot, és kiemelte, hogy ő nem hűtlen.

Ivett az események után nem reagált a vádakra, és úgy tűnik, hogy csak a gyermekeire koncentrál. Új életet kezdett, levágatta a haját, és elköltözött egy másik otthonba a kislányával és a kisfiával. Az Instagramon keresztül megosztott történetében bemutatta az új lakásukat, ahol már a hűtő és a mosógép is a helyén van. A következő felvételen az amerikai konyha-nappalit mutatta be, amely tisztítószerekkel, párnákkal és dobozokkal volt tele. Ivett elárulta, hogy még több új bútort kell beszereznie, de szívesen megmutatná a lakását a követőinek, ha minden a helyére kerül.