Schobert Lara önálló életre vágyik

Szakítása után Schobert Lara hazaköltözött szüleihez, de tervei szerint hamarosan önálló életet szeretne kezdeni.

A Schobert család legidősebb gyermeke, Lara, tavaly nyáron talált újra szerelemre egy nála tíz évvel idősebb labdarúgó személyében, akivel Kazincbarcikán kezdtek közös életet. Azonban nemrégiben bejelentette, hogy kapcsolatuk véget ért, és emiatt visszaköltözött szülei otthonába.

Schobert Lara már évek óta önálló úton jár, az influenszerkedés mellett edzőként is dolgozik, és büszke arra, hogy saját lábán meg tud állni. Nemrégiben követői kérdezték Instagram-oldalán, hogy rendelkezik-e saját házzal, vagy szeretne-e a jövőben külön élni.

21 éves koromra azt kívánom, hogy külön élhessek. Nem azért, mert bármi gondom lenne a családommal! Nagyon szeretem őket, csak szerintem felnőtt nőként már szüksége van az embernek arra, hogy egyedül legyen. Illetve én imádtam, amikor önállóan, külön éltem. Nem tudom, miért. Belevaló vagyok, na... – fejtette ki Schobert Lara a követőinek.

A fiatal aerobikedző tehát úgy érzi, ideje felnőttként saját életet kezdeni, és bár szereti családját, az önállóságot is fontosnak tartja. Lara kijelentése alapján úgy tűnik, hogy a közeljövőben ismét saját otthonában szeretne élni.