Josh Homme sürgősségi műtéte miatt lemondta európai turnéját a Queens of the Stone Age

A Queens of the Stone Age énekes-gitárosa, Josh Homme sürgősségi műtéten esett át, ami miatt az együttes kénytelen volt lemondani a hátralévő európai koncertjeit.

A zenekar a közösségi médián keresztül értesítette a rajongókat, hogy Josh Homme-nak az Egyesült Államokba kellett visszatérnie egy sürgős műtét miatt, ezért nem tudják folytatni a turnét. A lemondás nyolc helyszínt érint, köztük a bécsi és zágrábi koncerteket, valamint a szlovákiai Pohoda és a kolozsvári Electric Castle fesztiválokat, ahol a Queens of the Stone Age lett volna a headliner.

A közlemény nem tér ki a műtét okára, de Josh Homme korábban elárulta, hogy 2022-ben rákdiagnózist kapott, és még abban az évben sikeres műtéten esett át. Az énekes-gitáros magánélete is válságos időszakot élt meg, hiszen 2019-ben vált el feleségétől, Brody Dalle-tól, és hosszú pereskedésbe kezdett a gyerekeik felügyeleti joga miatt.

A rajongók a jegyek visszatérítésével kapcsolatos információkat a fesztiválok és rendezvényhelyszínek hivatalos weboldalain találhatják meg.