Nádas Tamás filmje, a Boneyard bemutatója Amerikában

Amerikában nagy érdeklődés mellett mutatták be Nádas Tamás legújabb filmjét, a Boneyardot, melyben Mel Gibson és 50 Cent is szerepel. A magyar színész, producer reméli, hogy a film hozzájárulhat az Albuquerque-i sorozatgyilkossági ügy megoldásához.

A magyar színész és producer, Nádas Tamás új projektje, a Boneyard című krimi, melyben Mel Gibson és 50 Cent is főszerepet játszanak, nemrég debütált az Amerikai Egyesült Államokban. A film egy valós sorozatgyilkos történetét dolgozza fel, aki Albuquerque-ben tevékenykedett, és akit a hatóságok máig nem fogtak el.

Nádas Tamás a film kapcsán produceri szerepet töltött be, de a hírek szerint színészként is megjelenhet a vásznon, bár ez a részlet még homály fedi.

Az amerikai bemutató alkalmával a vörös szőnyegen Nádas Tamás is nyilatkozott, kifejezve reményét, hogy a film segíthet felgöngyölíteni az Albuquerque-i gyilkosságokat. "Nagyon remélem, hogy valamiféle lezárást kapunk, bármilyen lezárást, bármilyen tippet. Talán mások is újra előveszik az ügyet, bejelentkeznek, és megtudunk valamit, és kiderül valami a gyilkosságokkal kapcsolatban" - mondta a magyar színész, producer.