Molnár Anikó büszkén mutatta be plasztikai műtétjének eredményét

Molnár Anikó a TV2 Mokka című műsorában élő adásban osztotta meg, hogy sikerült a plasztikai műtétje, amelyet a megereszkedett bőre miatt vállalt.

Molnár Anikó nemrégiben döntött úgy, hogy plasztikai műtétnek veti alá magát, miután jelentős, közel 30 kilogrammos fogyáson ment keresztül, ami megereszkedett bőrt eredményezett a nyakánál. A TV2 Mokka műsorában Szabó Zsófinak és Pachmann Péternek beszélt arról, hogy az operációval évtizedeket fiatalodott, és ezt soha nem is tagadná le. "Miért tagadjam le? Ötven éves leszek jövőre, nem hiszem, hogy ez szégyen" – mondta Molnár Anikó a műsorban.

A műtét során mindkét fülénél ejtettek vágást, de Molnár Anikó elmondása szerint ébren volt az egész beavatkozás alatt, nem kért altatást. A műsorban 1:41-nél meg is mutatta a műtét végeredményét, amelyen láthatóan elégedett. "Láttam én is a pulykanyakszerű bőrt, de most ez itt eltűnt. Kértem az orvost, hogy szeretném ezt itt megfeszesíteni" – magyarázta a műsorban.

Molnár Anikó hozzátette, hogy bár elégedett az eredménnyel, nem zárja ki a lehetőségét annak, hogy esetleges korrekcióra visszamenjen. Ugyanakkor hangsúlyozta, hogy nem szeretne túlzásba esni a plasztikai beavatkozásokkal: "De nem fogok átesni a ló túlsó oldalára, nem leszek agyonműtött, azt nem szeretném."