Mia és az élet Kozsó nélkül

Kozsó unokája, Mia nemrégiben különdíjat vehetett át a Cannes-i Filmfesztiválon, azonban az énekes jelenléte nélkül. A család életében Kozsó édesapja, Oszi papa viszont fontos szerepet tölt be.

Ahogy az Index is beszámolt róla, Mia és édesanyja, Amanda az RTL-nek adott interjúban meséltek az életükről, amely Kozsó nélkül zajlik. Amanda elmondta, hogy bár évek óta nincs kapcsolatuk az énekes Kozsóval, Oszi papa, az énekes édesapja rendszeres része életüknek. Mia ékszereket készít vele, és együtt alkotnak, ami örömteli pillanatokat szerez nekik. Oszi papával való találkozásaik során azonban betartanak egy szabályt: soha nem beszélnek Kozsóról. Amanda hozzátette, hogy apai nagyanyjukkal, Olgi mamával is jó kapcsolatot ápoltak, egészen annak haláláig.

Amanda elárulta, hogy Kozso büszke lehetne unokájára, Miára, és talán rá is, de az énekes nem vette fel velük a kapcsolatot, még akkor sem, amikor Mia sikereiről értesült. Amanda elmondása szerint eleinte fájdalmas volt számára az apja hiánya, de idővel elfogadta a helyzetet. Édesanyja eredetileg bátorította őt, hogy keressen kapcsolatot Kozsóval, de Amanda úgy döntött, hogy ha az énekes nem kíváncsi rájuk, tiszteletben kell tartaniuk ezt a döntést. Amanda hálásnak érzi magát csodálatos édesanyja és szerető családja iránt, amelyet férjével alkotott.

Azonban a helyzet nem olyan egyértelmű, mint amilyennek látszik. Kozso a közösségi médiában reagált volt felesége és lánya állításaira, és cáfolta, hogy nem próbált volna közeledni unokája, Mia felé. Az énekes szerint sok elvált férfi és apa tapasztal meg utálatot egy elromlott kapcsolat kelletlen következményeként, és úgy érzi, hogy a volt felesége által gerjesztett helyzetben ő is hasonlóan érzi magát. Kozso hangsúlyozta, hogy mindig közeli kapcsolatot ápolt a lányával és igyekezett sok időt együtt tölteni az unokájával is, annak ellenére, hogy nem mindig volt minta apa. Egykori feleségét, Mónikát pedig egyenesen hazugnak nevezte, ugyanis felháborítónak tartja, hogy próbálja őt bemocskolni.

Amanda és Mónika a Tények Pluszban nyilatkoztak, hogy nem értik, miért fordult ellenük Kozso. Amanda szerint nagy szeretettel várná, ha Kozso több időt töltené az unokájával, és kialakulna köztük egy szorosabb kapocs. Mónika is megerősítette, hogy nem volt benne rosszindulat a pénz vagy a gyereknevelés miatt az ex férje iránt, és hogy mindig megteremtette az egzisztenciális hátteret, így nem volt szüksége gyerektartásra. Mónika szerint volt egy időszak, amikor Kozso sokat volt az unokájával, együtt játszottak, festettek, és töklámpást készítettek, amikor ő a nagyapaságot megélte.