„Teljesen váratlanul megtörtént” – újra gyereknek érezhette magát Kulcsár Edina

Kulcsár Edina egy izgalmas gyerekprogramon vett részt a siófoki állatkertben, ahol a háromgyerekes édesanya és csemetéi számos kalandban voltak részesek.

Kulcsár Edina, a háromgyerekes édesanya, a tegnapi napot a siófoki állatkertben töltötte gyermekeivel, ahol egy sor izgalmas kalandban volt részük. Az Instagramon megosztott sztorijában beszámolt az élményekről, bár egyelőre titokban tartja, hogy mi az a váratlan esemény, ami vele történt. Azonban ígéretet tett arra, hogy hamarosan felfedi a részleteket követőinek.

A nap során készült mosolygós fotója mellett Kulcsár Edina arról is írt, hogy bár eredetileg a gyerekeinek szánta ezt a napot, végül ő maga is gyermekként érezte magát. Posztjában megosztott boldogságát a következő szavakkal fejezte ki: "Ha pár hónapja megkérdezi tőlem valaki, hogy mi az ami hiányzik az életemből, akkor két dolgot mondtam volna. 1: Még egy kisfiú, de ő már úton van. 2: Ami végül tegnap teljesen váratlanul megtörtént. Alig várom, hogy elmeséljem, miről is van szó!". Az influenszer ezzel a bejegyzéssel izgatottá tette a rajongóit, akik már alig várják, hogy megtudják, mi volt az a váratlan esemény az életében.