Kandász Andrea megkönnyebbülése: végre lekerült a gipsz

Kandász Andrea számára jelentős megkönnyebbülést hozott, hogy eltávolították a gipszet és a varratokat jobb kezéről, így már csak rögzítő kötést kell viselnie. A TV2 műsorvezetője egy súlyos biciklibaleset után döntött úgy, hogy megműtteti a jobb kezét, amelynek eredményeképpen mostanra megszűntek a fájdalmai. Kandász elmondása szerint az ujjában lévő ízületek is megsérültek az esés során, ami miatt fájdalomcsillapítót kellett szednie, de a gipsz eltávolításával ez a probléma is megszűnt.

A műsorvezető napról napra jobban érzi magát, és örül, hogy jobbkezesként ismét több mindent képes egyedül megtenni. A baleset óta eltelt időszak arra is rákényszerítette, hogy segítséget kérjen, lelassítson és a digitális világot kezek nélkül is használja. Kandász Andrea a gyógytornát az Uzsoki Utcai Kórházban kezdi meg a következő héten, heti 2-3 alkalommal, és bár sportolni még nem tud, már nagyon hiányzik neki ez a tevékenység.

Az orvosok szerint nincs szükség további operációkra, mindkét keze tökéletesen gyógyul. A bal kezéről a hónap végén kerülhet le a gipsz, de Kandász figyel arra, hogy a jobb kezét ne erőltesse túl. Már képes a legkényelmetlenebb dolgokat is megoldani, és egyre kevesebb segítségre van szüksége a mindennapokban.

Kandász Andrea igyekszik visszatérni a hétköznapi életbe, részt vesz a munkában, és izgatottan szervezi lánya 30. születésnapját. Emellett baráti és családi eseményeken is részt vesz, például egy barátnője buliján, St. Martin koncertjén, és a férje által szervezett meglepetés úton is, amely vigasztalásul szolgál a történtek miatt. Július végén Olaszországba utaznak, ahol Russell Crowe koncertjére is jegyet kapott, bár a tengerben úszni még nem fog tudni, mivel az egyik kezén még rajta lesz a gipsz. Azonban Kandász Andrea szerint ez nem számít, hiszen élettel és szeretettel veszik körül.