Judy újra a szerelem hatására ragyog

Judy élete új fejezetébe lépett, miután túljutott válásán, és új párja, Krisztián mellett megtalálta a boldogságot. Az énekesnő készen állna gyermeket vállalni szerelmével, és nem habozna elfogadni, ha megkérné a kezét.

Mint egy kirakós hiányzó darabja, úgy illeszkedett bele Judy és a lánya életébe az énekesnő új párja, Krisztián. Judy, a Groovehouse énekesnője, a Hot Magazinnak elárulta, hogy a válását kudarcként élte meg, de Krisztián mellett újra megtalálta önmagát és az önbizalmát. A kapcsolatuk gyorsan fejlődött, mivel már régóta ismerték egymást egy közös munkakapcsolat révén.

Judy elmondása szerint sokat dolgozott házasságán, de végül be kellett látnia, hogy menthetetlen. A válás után úgy érezte, hogy a pszichológusokból éltek, és lánya véleménye is rávilágított arra, hogy változtatnia kell az életén.

A válás után Judy és Krisztián kapcsolata gyorsan mélyült el. A közös munka során kialakult szimpátia és a hosszas beszélgetések közelebb hozták őket egymáshoz. Judy szerint Krisztián nemcsak szerelme, hanem társa is, akivel még a vitatkozás is élvezetes. Az énekesnő úgy érzi, Krisztián mellett teljesen a helyén van, és boldogan vállalna tőle gyermeket, illetve örömmel menne hozzá feleségül, ha megkérné a kezét.

Ez a hirtelen jött elhatározás nem egyedülálló a magyar sztárvilágban. Várkonyi András, a Barátok közt egykori sztárja, fél évszázaddal ezelőtt fogadott örök hűséget kedvesének, Máriának, akivel az esküvő előtt mindössze egy évig alkottak egy párt. Az ország Vili bácsija egy váratlan ötlettől vezérelve vette feleségül szerelmét, és azóta két gyermekük is született. Idén már az 50. házassági évfordulójukat ünnepelték, ami azt mutatja, hogy a gyors döntések is hozhatnak hosszú távú boldogságot.

Várkonyi András és felesége, Mária példája inspiráló lehet Judy és Krisztián számára is. Várkonyi elmondása szerint házasságuk titka a hasonló fejlődési dinamika volt, és a konfliktusaik is csak apróságokra korlátozódtak, mint például mit nézzenek a televízióban. Az aranylakodalmukat egy pilisvörösvári kis étteremben ünnepelték meg, ahol a torta sem maradt el, és még egy ajándék pezsgőt is kaptak az étterem főnökétől.

Judy és Krisztián kapcsolata talán még friss, de ha a szeretet, az összhang és a közös fejlődés jelen van köztük, akkor ők is hosszú és boldog évek elé nézhetnek, akár Várkonyi Andrásék példáját követve. Krisztián nemcsak a szerelembe vetett hitét, de az önbizalmát is visszaadta az énekesnőnek. Judy minden reggel úgy ébred, hogy Krisztián megsimogatja és dicséri, kifejezve, mennyire tiszteli nőként. Az énekesnő biztonságban érzi magát mellette, és úgy érzi, a helyén van, mert Krisztián úgy bánik vele, ahogy arra mindig vágyott. "Gyermeket bármikor szülnék neki, kár, hogy nem lehet visszatekerni az időt. És ha megkérné a kezemet, hozzámennék!" – mondta Judy a Blikknek.