Tobey Maguire és a fiatal modell kapcsolatáról szóló pletykákra reagált az exfeleség

Tobey Maguire-t, a Pókember-filmek sztárját, és a 20 éves modell, Lily Chee közötti kapcsolatot érintő pletykákra válaszolt az exfeleség, Jennifer Meyer.

A közelmúltban terjedt el az interneten néhány fotó, amelyen Tobey Maguire-t és Lily Chee modellt láthatjuk együtt távozni egy New Hamptons-i partiról. A 49 éves színész és a 20 éves modell közötti jelentős korkülönbség miatt sokan felháborodtak, és a bulvárlapok azonnal az új párként kezdték emlegetni őket. A történtek kapcsán Jennifer Meyer, Maguire volt felesége is megkapta a maga részét a negatív kommentekből, amikor egy Instagram-fotója alatt felmerült a kérdés, hogy zavarja-e, hogy az exférje valakivel jár, aki csak három évvel idősebb a közös 17 éves lányuknál.

Meyer váratlanul válaszolt a provokáló megjegyzésre, és tisztázta a helyzetet. Kijelentette, hogy Maguire csupán segített az autójához egy barátját, és hogy az embereknek nem kellene mindent elhinniük, amit az interneten olvasnak. Az ékszertervező exfeleség védelmébe vette volt férjét, hangsúlyozva, hogy ő egy jó ember, és hogy a kapcsolatról szóló hírek nem felelnek meg a valóságnak.

A történteket a BuzzFeed Celeb is megosztotta Twitteren, ahol Jennifer Meyer védelmére kelt volt férjének. Az eset ismét rávilágít arra, hogy a közösségi médiában és a bulvársajtóban gyakran terjednek el megalapozatlan pletykák és téves információk.

: (via Page Six)