Dombóvári István kórházi kezelése

Aggódó rajongók lélegezhetnek megkönnyebbülten, miután kiderült, hogy Dombóvári István kórházi kezelése csupán egy egyszerű beavatkozás miatt volt szükséges.

A népszerű humorista, Dombóvári István egy Instagram-történetben jelentkezett be a kórházból, ahol infúzióra kötött karjával látható volt. A kép láttán sokan aggódni kezdtek, azonban a Dumaszínház sztárja a Blikknek nyilatkozva megnyugtatta a rajongóit. Elárulta, hogy egy zavaró szemölcs eltávolítása miatt került az egészségügyi intézménybe, és csupán egy napot töltött ott kezelés alatt.

Dombóvári hangsúlyozta, hogy az anyajegyszűrés különösen fontos a nyári időszakban, és mindenkit arra buzdít, hogy vegye komolyan ezt a lehetőséget, hiszen időben felfedezve elkerülhetőek a komolyabb egészségügyi problémák.

Az elmúlt években Dombóvári István különösen odafigyel az egészségére, mivel családjában újabb gyermek érkezett, és a már három és fél éves nagyobbik fiával is szeretne minél több időt tölteni. Ezenkívül másfél éve inzulinrezisztenciát diagnosztizáltak nála, ami életmódváltásra sarkallta, és ennek köszönhetően több kilót is sikerült leadnia.