Harper Seven Beckham 13. születésnapja

David Beckham megható videóval és szívhez szóló üzenettel köszöntötte fel 13 éves lányát, Harper Sevent születésnapja alkalmából.

Victoria és David Beckham legkisebb gyermeke, Harper Seven, betöltötte a 13. életévét. E jeles napra az egykori labdarúgó egy videóválogatást töltött fel Instagram-oldalára, amelyben lánya kiskori és legújabb felvételeit egyesítette. A videóban Harper Seven életének különleges pillanatai elevenednek meg, megmutatva őt a családi körben és különböző hétköznapi helyzetekben.

David Beckham a következő szavakkal fejezte ki érzéseit és büszkeségét lánya iránt: "Boldog 13. születésnapot a szépséges kislányomnak! Apu olyan büszke rád, egy kedves, nagylelkű, gyönyörű fiatal nővé cseperedtél a legnagyszerűbb szívvel és a legcsodásabb mosollyal, amit mi mind nagyon-nagyon szeretünk! Mindig legyél ez a gyönyörű személy, aki most vagy! Harper Seven, te vagy a világom!" – írta a posztban, amelyet követői számára osztott meg.

A bejegyzés, amelyet David Beckham osztott meg, nem csak a családtagok és barátok számára jelentett megható pillanatot, hanem rajongói körében is nagy örömet okozott, akik szintén köszöntötték a fiatal lányt a közösségi médián keresztül.