A The Boys sztárja, Chace Crawford majdnem sokkot kapott egy polipos jelenet miatt

Chace Crawford, a The Boys sorozat egyik főszereplője, aki a Mélység karakterét alakítja, majdnem pánikrohamot kapott, amikor megtudta, hogy intim kapcsolatba kell kerülnie egy polippal a harmadik évad egyik epizódjában.

Chace Crawford a The Boys című sorozat kezdetektől fogva fontos szereplője, de nem volt felkészülve mindenre, amit a készítők kértek tőle. A színész, amikor elvállalta a szerepet, nem tudta, mivel jár majd a feladat, és amikor a forgatókönyvet olvasva megtudta, hogy intim kapcsolatba kell kerülnie egy polippal, teljesen kiakadt.

A Sky News szerint Crawford „totális tagadásban volt” és majdnem pánikrohamot kapott, amikor rájött, mit kell megtennie a harmadik évad hatodik részében. Eric Kripke, a sorozat fejlesztője és showrunnerje is kapott egy hívást a színésztől, aki nem tudta elképzelni, miként lehet ezt a jelenetet megvalósítani.

A jelenet végül kivitelezhetővé vált némi változtatás után, és az Ambrosius nevű polipot, akivel a jelenet zajlott, az Oscar-díjas Tilda Swinton szinkronizálta. Crawford elmondása szerint a forgatás zárt körű volt, és csak a legszükségesebb stábtagok lehettek jelen.

„Már csupán az, hogy felemeltem a nedves polipot és magammal vittem őt az ágyba, egyszerre volt nevetséges volt és zavarba ejtő” – emlékezett vissza Crawford a Sky News-nak.

A színész szorongását fokozta, hogy a felvétel és az epizód leadása között majdnem egy év telt el, és rettegett attól, hogy miként fogadja majd a közönség a jelenetet. A fogadtatás azonban pozitív volt, sokan dicsérték, hogy bevállalta, és még olyan is előfordult, hogy az edzőteremben valaki odament hozzá, hogy megmutassa, a Comic Conra Mélységnek öltözött, és apró polipot vitt magával.