Suzuki Jimny "Horizon": A limitált búcsúmodell

A Suzuki Jimny egy különleges, "Horizon" néven elnevezett limitált kiadásával köszön el a rajongóktól. Az off-road jelleg még hangsúlyosabbá válik az új attribútumokkal, és az autó még utánfutó-csatlakozót is kap.

A Suzuki Jimny "Horizon" néven érkezik a szalonokba, egy utolsó köszönetképpen a kis terepjáró rajongóinak. A limitált kiadású modell különleges külső kiegészítőkkel, mint például világos színű első aláfutásgátlóval és "Adventure" küszöbkészlettel bővül, amelyek még inkább off-road megjelenést kölcsönöznek neki.

A gyártó gondoskodott a praktikus részletekről is, mint a kerékjárati ívek sárvédői, a pótkerék fedése és az utánfutó-csatlakozó. A hűtőrácson a Suzuki felirat is helyet kap, így az autó már messziről felismerhető lesz. A "Horizon" modellből csupán 900 darab készül, és kizárólag "Medium Gray" színben lesz elérhető, ami még exkluzívabbá teszi a kínálatot.

A motor tekintetében nem történt változás; az 1,5 literes négyhengeres benzinmotor továbbra is 102 lóerőt és 130 Nm nyomatékot produkál, ötfokozatú kézi sebességváltóval párosítva. A Suzuki Jimny "Horizon" modellje így méltó búcsút int a kis terepjárónak, amely számos rajongót szerzett magának szögletes kialakításával és megbízható teljesítményével.