Amber Heard felnőttfilmben kaphat szerepet

Amber Heard, aki két évvel ezelőtt veszítette el a rágalmazási pert Johnny Depp ellen, állítólag egy felnőttfilmes ajánlatot kapott, amely anyagi gondjait enyhítheti.

Amber Heard karrierje jelentős mértékben megrendült a Johnny Depp elleni rágalmazási per elvesztése után, és jelenleg Hollywoodban nem kap állásajánlatokat. A színésznő jelentős anyagi nehézségekkel küzd, mivel hatalmas összeget kell fizetnie volt férjének kártérítésként. Ebben a helyzetben a filmezzunk.hu szerint egy felnőtt szórakoztatóipari cég, a Zen Models 9 millió dolláros ajánlatot tett neki egy pornófilm szerepléséért. A szerződés összege 8 millió dollár lenne, plusz egy további 1 millió dolláros adomány a Los Angeles-i Gyermekkórháznak.

A színésznő ügyvédje, Elaine Bredehoft kapott egy levelet a Zen Models elnökétől, Veronica Madjariantól, amely részletezi a szerződés feltételeit. Az ajánlatot tekintve Amber Heard még nem nyilatkozott arról, hogy elfogadja-e a szerepet. A színésznő az utóbbi időben tért vissza a közösségi médiába, legutóbbi bejegyzésében áprilisban ünnepelte a születésnapját Instagramon.