Magyar Péter elleni vádak: Ádám Laura beszámolója

Ádám Laura a közösségi médiában tett közzé egy bejegyzést, amelyben azt állítja, hogy Magyar Péter évekkel ezelőtt randevújuk során szexre akarta kényszeríteni. A nő szerint a férfi agresszívan lépett fel vele szemben, és a randevú "pokoli" volt számára.

Ádám szerint a találkozó során Magyar Péter viselkedése hullámvasút-szerű volt: kezdetben versekkel és szép szavakkal halmozta el, majd megalázás, bocsánatkérés és magyarázkodás következett. Ádám Laura úgy érzi, hogy a férfi rajongói is ismerhetik ezt a viselkedési mintát. A nő hozzátette, hogy a randevú után sok időbe telt, míg sikerült feldolgoznia a történteket. Ádám Laura szerint Magyar Péter hazugságai és fenyegető viselkedése napról napra folytatódik, és úgy érzi, hogy ezek a viselkedésformák termékeny talajra találnak. A nő a Facebook-posztjában azt is megemlítette, hogy Magyar Péterrel való találkozójuk után fenyegető üzeneteket kapott.

A Tények riportjában Ádám Laura arról beszélt, hogy a Tinder nevű társkeresőn ismerkedtek meg Magyar Péterrel, aki a nő szerint szexuális ragadozóként viselkedett. Ádám Laura elmondása szerint egy ötcsillagos luxusszállodában került sor a randevúra, ahol Magyar Péter először megértőnek tűnt, majd agresszívan viselkedett, amikor a nő közölte, hogy nem kíván vele lefeküdni. Ádám Laura szerint a férfi ezután sértegetni kezdte, és ismételten bepróbálkozott nála. A nő állítása szerint Magyar Péter megfenyegette őt, és arra kérte, hogy törölje az összes bizonyítékot az ismerkedésükről, de Ádám Laura megtartott "néhány" bizonyítékot.

Ádám Laura korábban a Fidesz képviselőjelöltje volt a tarcali körzetben az önkormányzati választáson, de nem nyert mandátumot. A nő a Facebook-posztjában arra is utalt, hogy fideszes, és ironikusan megjegyezte, hogy egyesek szerint ez hiteltelenné teszi őt.

Egy másik bejegyzésében Ádám Laura arról írt, hogy milyen tűrhetetlen üzeneteket nem szabad tolerálni nőként, de nem utalt arra, hogy ezeket Magyar Pétertől kapta volna. Csak annyit tett hozzá, hogy az ilyen üzeneteket küldő személytől többet nem fogad el hasonlót.

Ha Ön vagy ismerőse erőszak áldozata lett, hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a 06-80-20-55-20-as számon, vagy az Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon. Személyesen az Áldozatsegítő Központokban is kérhet segítséget, amelyek címlistáját itt találja: http://vansegitseg.im.gov.hu. A NANE Egyesület segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között hívható a 06-80-505-101-es számon.