63 éves nagymama és 37 évvel fiatalabb férje babát várnak

Egy 63 éves nagymama és 37 évvel fiatalabb férje, akik 2021-ben házasodtak össze, bejelentették, hogy béranyaság segítségével közös gyermeküket várják. A pár egy hatalmas babaváró bulit rendezett a kertjükben, ahol kiderült, hogy kislányuk lesz.

Cheryl McGregor, a 63 éves nagymama és 26 éves férje, Quran McCain 2012-ben ismerkedtek meg, amikor a férfi még csak 15, a nő pedig 52 éves volt. A jelentős korkülönbség ellenére 2021-ben házasságot kötöttek, és most közös gyermekük érkezését várják. A TikTokon nagy népszerűségnek örvendő nyolcgyermekes anyuka, aki mára már 4,7 millió követőt gyűjtött össze, korábban többször is beszélt arról, hogy szeretne gyermeket férjével, és most úgy tűnik, ez a vágyuk béranyaság segítségével valóra válik.

A pár nemrégiben osztotta meg a nyilvánossággal a babahírt és a béranyasági útjukat, majd július 8-án egy nagyszabású gender reveal partit tartottak, ahol a jelenlévők és a videóban közel 4,5 millióan láthatták, hogy kék és rózsaszín konfetti hullott egy lufiból, amit a barátaik által szervezett tréfa után a kertben történt igazi leleplezés követett. Az izgatott pár ekkor tudta meg, hogy kislányuk lesz, aminek örömében a nagymama, aki már 17 unokával büszkélkedhet, ugrálni kezdett örömében, és megölelte férjét.

A kapcsolatukat illetően a pár rengeteg gyűlölettel szembesül a közösségi médiában, ahol az emberek gyakran negatívan nyilvánulnak meg róluk. McCain korábban nyilatkozott, hogy ellenére a negatív megjegyzéseknek, szerinte ők semmiben sem különböznek más pároktól, és hangsúlyozta, hogy a szerelem az szerelem.