Az "Agatha All Along" előzetese megérkezett

A WandaVision sikere után a rajongók már alig várták a spinoff sorozatot, amelynek most megjelent az első előzetese, és a címe is véglegesítve lett: "Agatha All Along".

A Disney+ streamingplatformot a koronavírus-járvány idején indított WandaVision sorozattal robbantotta be a Disney, és a sorozat óriási sikert aratott, ami nem meglepő, hiszen majdnem akkora költségvetéssel készült, mint a nagy mozifilmek. Az Agatha All Alongban Kathryn Hahn tér vissza Agatha Harkness szerepében, a sorozatot Jac Schaeffer jegyzi íróként, aki a WandaVision fő írója is volt. Az előzetes alapján Agatha egy fiatal, flegma boszorkány (Aubrey Plaza által megformált karakter) segítségével töri meg az őt transzban tartó átkot, majd egy boszorkánycsapatot alapítva indulnak közös küldetésre.

A spinoff sorozat címe többször is változott a bejelentés óta, többek között olyan munkacímekkel is illették, mint az "Agatha: House of Harkness", a "Coven of Chaos" és a "Darkhold Diaries". Végül az "Agatha All Along" nevet kapta, ami a WandaVision egyik emlékezetes zenés betétjére utal.

A rajongók szeptember 18-án láthatják majd az "Agatha All Along" premierjét a Disney+ platformon.