"Anyám oda volt Aliért" - Zalatnay Sarolta megtörte a csendet a Chrudinák Alajossal való kapcsolatáról

Zalatnay Sarolta, az ismert énekesnő, nyilatkozatot tett a Chrudinák Alajossal való kapcsolatáról, amelyről korábban sok találgatás látott napvilágot. Elárulta, hogy bár közel kerültek egymáshoz, a kapcsolatuk nem volt romantikus jellegű.

Chrudinák Alajos fia, Ádám, aki éveken keresztül nem tartotta a kapcsolatot az édesapjával, a Blikknek adott interjúban beszélt a tévés haláláról és a vele kapcsolatos emlékekről. Ádám azt is megemlítette, hogy édesapja és Zalatnay Sarolta között lehetett valami több, mint barátság a 90-es évek elején.

Zalatnay Sarolta, becenevén Cini, most tisztázta a helyzetet, és elmondta, hogy kapcsolatukat inkább az édesanyja szerette volna, aki Aliért rajongott és jó férjnek látta volna őt a lánya számára. Cini hozzátette, hogy bár gyakran vitték magukkal Alajost a legnépszerűbb helyekre, és sokat teniszeztek együtt, a kapcsolatuk sosem lépte át a barátság határát.

Az énekesnő részletesen beszélt arról, hogy milyen közeli barátságban álltak, és hogy Alajos mennyire élvezte a közös programokat, például amikor olyan hírességekkel találkozott, mint Somló Tamás, Komár Laci vagy Demjén Rózsi. Cini emlékezett egy vicces esetre is, amikor Frenreisz Károly és Csapó Gábor (Dudi) érkezett hozzájuk, és Alajos jól érezte magát ebben a környezetben.

Zalatnay Sarolta végül hangsúlyozta, hogy bár Alajos emberként nagyra tartotta őt, a kapcsolatukban sosem volt több a barátságnál.