Zac Efron megváltozott külsejét egy magyar plasztikai sebész elemezte

Zac Efron külseje jelentősen megváltozott, ami újra felkeltette a rajongók figyelmét legújabb filmje, a Családi affér kapcsán. Dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész szerint a színész arcváltozása nem egy korábbi baleset következménye, hanem inkább plasztikai műtétek eredménye lehet.

A High School Musical egykori babaarcú sztárja, Zac Efron, az utóbbi időben drasztikusan megváltozott külsejével hívta fel magára a figyelmet. Rajongói legújabb filmjében, a Netflixen bemutatott Családi affér-ben ismét megkérdőjelezték Efron kinézetét. Efron korábban egy balesetre hivatkozott, amely során állkapcsa eltört, de dr. Krasznai Zsolt plasztikai sebész a Mokka című műsorban kifejtette, hogy véleménye szerint a színész arcának változása műtétekkel magyarázható, és kifejezetten furcsán torz lett az arca.

Dr. Krasznai szerint nem valószínű, hogy Efron arcának duzzanata egy baleset következménye lenne, és úgy véli, hogy a színész arca a műtétek után Ken babához hasonlatos lett, erős állcsúccsal és szájtöltéssel. A sebész hangsúlyozta, hogy az arcplasztikai beavatkozások során törekednek arra, hogy elkerüljék a "kínai típusú szem" és a "joker száj" kialakulását.

A plasztikai műtétekkel kapcsolatban Krasznai megjegyezte, hogy a közönség a nők esetében elfogadóbb, mint a férfiaknál. Nicole Kidman, a Családi affér másik főszereplője is átesett már műtéteken, de a sebész szerint az ő beavatkozásai szerencsésebben sikerültek, és most jobban néz ki, mint pár éve, amikor "Diótörő-szerű" merev arcot csináltak neki. Krasznai elmondása szerint a férfiaknál a műtétek gyakran művibb hatást keltenek, és a közönség kevésbé toleráns velük szemben.

A sebész hozzátette, hogy a férfiak esetében a kis beavatkozásokkal sem lesznek elégedettek, míg a nagyobb beavatkozások a közönség számára túlzónak tűnhetnek, ami a férfiaknál különösen mű hatást kelthet. Azonban a hollywoodi sztárok körében nem ritka a nyilvánosság előtti merész megjelenés sem, mint ahogy Bruce Willis és Demi Moore lánya, Scout Willis esetében is láthattuk, aki nemrégiben melltartó nélkül próbált ruhákat egy utcai boltban, a paparazzik által lefényképezve. Az ilyen típusú hírességek viselkedése is befolyásolhatja a közönség véleményét a sztárok megjelenésével és magánéletével kapcsolatban.