Weisz Fanni büszkén mutatta meg gömbölyödő pocakját

Weisz Fanni élete jelentős változásokon ment keresztül nemrégiben, hiszen kismama lett és eljegyezték. Most először osztotta meg a nyilvánossággal kerekedő pocakjának fotóját.

A 31 éves modell, Weisz Fanni hamarosan anyai örömök elé néz, mivel családjuk új taggal bővül. Fanni már hosszú ideje vágyott az anyaságra, és most mindez a nagy Ő mellett valósulhat meg, aki ráadásul nemrégiben meg is kérte a kezét egy romantikus, velencei utazás során. A terhességi teszt pozitív eredménye után nem sokkal érkezett a lánykérés. A baba nemét még nem tudják, de egy közelgő babaváró bulin fogják ezt felfedni, ahol kiderül, hogy kisfiút vagy kislányt vár-e a szívük alatt.

Weisz Fanni már tizenhat éves korában is az anyaságról álmodozott, amikor azt válaszolta egy kérdésre, hogy nagymama szeretne lenni és az unokáival játszani. Most úgy tűnik, ez a vágya kezd valóra válni.

Az egykori szépségkirálynő azóta is sugárzik a boldogságtól, és állapota láthatóan jót tett neki, hiszen kivirult. Bár korábban nem mutatta meg, hogy alakul a terhessége, most egy Instagram-posztban megosztott képen látható, hogy a második trimeszterben járó pocakja szépen gömbölyödik.