Tom Hanks 68 éves: Az átalakulás képekben

Hollywood egyik legfényesebb csillaga, Tom Hanks ma ünnepli 68. születésnapját. Nemrégiben még mindenki az egészségét féltette a hatalmas fogyása miatt, de a színész eloszlatta a félelmeket, és bebizonyította, hogy jobban néz ki, mint valaha.

Tom Hanks, aki 1956-ban született Kaliforniában, már fiatal korában a színészet felé fordult, és két egyetemen is tanult a mesterséget. A középiskolában kezdődött szerelem a szakma iránt, és azóta számos emlékezetes filmben bizonyította tehetségét. A színész, aki korábban híres volt telt alkatáról, 2022-ben az Elvis című filmben mutatta meg magát némi súlyfelesleggel, amit a szerep kedvéért szedett fel.

A rajongók és a média egyaránt nagy érdeklődéssel figyelték Hanks fogyását, amelyet először Cannes-ban tárhatott a nyilvánosság elé. A színész azonban hamarosan tisztázta, hogy fogyása nem betegség, hanem egészséges életmód eredménye. Tom Hanks ma már kirobbanó formában van, és bár 68 éves lett, fiatalos megjelenésével könnyedén letagadhatna néhány évet.

A rajongók mára megszokhatták a színész karcsúbb alakját, és úgy tűnik, hogy Hanks két éve tartja magát ebben a formában. A színész, aki a nagy fogyás idején még kissé kisimultabbnak tűnt, mára már férfias sármjával és megőrzött testalkatával hódít.