Soma Mamagésa tinédzserkori képét osztotta meg

Spitzer Gyöngyi, ismertebb nevén Soma Mamagésa, közösségi oldalán osztott meg egy fiatalkori igazolványképet, és őszinte vallomást tett korábbi önértékelési problémáiról.

A spirituális tanítóként ismert Soma Mamagésa egy régi, tinédzserkori igazolványképet mutatott be követőinek. Posztjában elmesélte, hogy fiatalon mennyire nem szerette a kinézetét, különösen a haját és a pattanásait, amelyeket krémpúderrel próbált eltakarni, de ez csak rontott a helyzeten. A húszas évei közepéig úgy érezte, mintha állandóan maszkot viselne, és olyan ronda lenne, hogy nem lenne korrekt az emberekkel szemben, ha az utcára menne.

Mamagésa emlékezett vissza egy történetre is, amikor 14 éves korában egy megyei irodalmi verseny győzteseként Zánkára, egy úttörőtáborba utazott osztálytársaival. Ott egy este úgy döntöttek, hogy rendeznek egy rendhagyó szépségversenyt, ahol minden arcrészre és fontosabb testrészre külön választottak győztest. Ő minden kategóriában az utolsó helyen végzett, ami későbbi életére is hatással volt.

A művésznő a sors iróniáját látja abban, hogy élete első női táborát is ugyanazon a helyen tartotta, ahol korábban a lányok bántották. Úgy véli, ezek a tapasztalatok segítették őt abban, hogy később a nőtársai segítője lehessen. Szerinte minden fájdalom és trauma lehetőséget teremt a transzformációra, és ez is hozzájárult ahhoz, hogy rendezvénysorozatot indítson a nőtársai megsegítése érdekében.