Scarlett Johansson szerint ők a legszexibb sztárpár

Scarlett Johansson a Vigyél a Holdra című film New York-i premierjén nevezte meg a jelenlegi legszexibb sztárpárt, Channing Tatumot és Zoë Kravitzot.

A hollywoodi színésznő, Scarlett Johansson, a Vigyél a Holdra (Fly Me to the Moon) film bemutatóján beszélt arról, hogy szerinte Channing Tatum és Zoë Kravitz alkotják a legszexibb párost Hollywoodban. Johansson szarkasztikusan kezdte, hogy "Egyszerűen annyira nem vonzók ők ketten", majd hozzátette, hogy valójában "ők a legdögösebb pár, akiket valaha láttam" és "már szinte abszurd, mennyire szépek".

A színésznő szerint Tatum és Kravitz nem csak a jó külsővel rendelkeznek, hanem kiegyensúlyozott és kedves személyiségek is. Johansson elmondása szerint Channing Tatum "egy csodálatos, melegszívű, karizmatikus ember", akit a stáb is nagyon szeret, és "egy igazi mókamester, aki imád másokat ugratni". Zoë Kravitzról is csak jókat mondott, leírva őt mint "egy csodálatos, igazi ember, aki gyönyörű kívül-belül".

Tatum és Kravitz 2021-ben találkoztak egy forgatáson, és két év randizás után eljegyezték egymást. A pár ritkán mutatkozik együtt a nyilvánosság előtt, és nem szoktak nyilatkozni a kapcsolatukról a sajtóban. Azonban a Sims 4 legújabb kiegészítőjében, amely július 25-én érkezik, a játékosok poliamori kapcsolatokat létesíthetnek karaktereikkel, ami új dimenziót adhat a híres sztárpárok kapcsolatainak megítéléséhez is. A Lovestruck névre keresztelt kiegészítőben a simek Ciudad Enamoradát, a szerelem városát fedezhetik fel, és a Cupido Corner társkereső alkalmazás segítségével találhatnak új partnereket. A játékosok beállíthatják karaktereik kapcsolati preferenciáit, így választhatnak a monogám és a poliamor kapcsolatok között, anélkül, hogy féltékenységi jelenetektől kellene tartaniuk.