Polgár Tünde a logózott ruhák ellen érvel

Polgár Tünde, a stílusos üzletasszony, a Mokka hétfő reggeli adásában beszélt arról, hogy ellenzi a márkajelzéses, monogramos ruhák viselését, és inkább az utazásra és élményekre költi a pénzét.

A tihanyi nyaralójuk kertjében faggatták Polgár Tündét az öltözködési szokásairól, ahol kifejtette, hogy bár elegáns a megjelenése, nem gyűjti a márkás ruhákat, és másoknak is azt tanácsolja, hogy inkább értelmesebb dolgokra költsék a pénzüket.

Polgár szerint a fiatalok gyakran spórolnak drága tárgyakra, mint például márkás táskákra vagy cipőkre, de ha egyszer megvásárolták ezeket, jobban tennék, ha a fejlődésükre és élményekre fordítanák a pénzt, ahelyett, hogy "tetőtől talpig hirdetőoszlopnak" öltöznének.

Különösen kritikus a monogramos, márkajelzéses ruhákkal szemben, amelyeket szerinte az önbizalomhiányos emberek viselnek, akik még keresik a saját identitásukat, vagy rossz irányba befolyásolták őket.

Polgár Tünde úgy véli, hogy a monogramos termékek a márkák "legalját" képviselik, és azokat azért gyártják, hogy "lehúzzák a kisembereket". Úgy gondolja, az ízléstelenség, ha valaki csak azért öltözik monogramosba, mert szeretne valahova odatartozni.

Végezetül elmondta, hogy soha nem fogja megvenni a Hermés által gyártott, világ egyik legexkluzívabb táskáját, a Birkin-t, mert úgy érzi, az egy olyan kasztot képvisel, amelyből ki szeretne maradni. Szerinte nem éri meg státuszszimbólumért akár 10, 40 vagy 50 ezer dollárt fizetni, hiszen ennyi pénzből inkább a világ körüli utazást választaná.