Nánási Pál büszke feleségére, Ördög Nórára

Nánási Pál, a neves fotós, nemrégiben egy fürdőruhás képet osztott meg feleségéről, Ördög Nóráról, amelyet egy medencében készített.

A kép mellé írt meghitt üzenetében Nánási Pál elárulta, hogy bár már 16 éve készít felvételeket a műsorvezetőről, még mindig lenyűgözi felesége szépsége. A fotós szerint nem a hőség miatt olvad, hanem felesége látványától. Instagram-bejegyzésében felvetette a kérdést, hogy vajon szereti-e otthon azt, hogy a fotózás a szakmája, amikor egy ilyen csodálatos nő a felesége.

Nánási Pál Instagram-posztjában megosztott bejegyzésében a rajongók is láthatják a tengerparti pillanatot, amelyet a fotós rögzített. Ördög Nóra tökéletes testű felesége láttán Nánási Pál igencsak lázba jött, és a képet nézve köpni-nyelni nem tudott.

Ördög Nóra már megint mindenkit megbabonázott a szépségével egy egyszerű, de nagyszerű fürdőruhában. A műsorvezető 40 év felett is bámulatos formában van, melyet a férje kapott lencsevégre. A tévés nemcsak műsorvezetőként, de olykor modellként is helyt áll, akár egy-egy forgatáson, vagy divatbemutatón, hiszen Merő Péter ruhakollekciójában úgy vonult, akár egy igazi díva.

Pető Brúnó például egy dalt is írt róla, amelynek a szövege igencsak pikánsra sikeredett, de még maga Nóri is feltűnt a videóklipben. Fotós férje is gyakran kapja lencsevégre, mivel a különféle kampányoknak, cégeknek is gyakran közösen dolgoznak.