Mészáros Norina véleménye a Sztárboxról

Mészáros Norina, az influenszer nemrégiben osztotta meg gondolatait a Sztárbox bokszversenyről, és elárulta, hogy ő maga, valamint férje, Young G sem valószínű, hogy részt vennének a műsorban.

Az RTL csatorna bejelentette, hogy a Sztárbox visszatér az idei évadban, és már a férfi könnyűsúly-kategória résztvevőinek neveit is nyilvánosságra hozták. A több mint 10 év után tavaly visszatért műsor akkora népszerűségnek örvendett, hogy a készítők új kategóriát indítottak az idei évadban. Mészáros Norina egy Instagramon indított kérdezz-felelek során fejtette ki véleményét a versenyről, amikor egy követője érdeklődött a témában.

Mészáros pozitívan nyilatkozott a bokszversenyről, elismerve annak fizikai és mentális kihívásait, ugyanakkor kijelentette, hogy ő maga nem tartja magát elég kitartónak ahhoz, hogy részt vegyen a versenyben. Hozzátette, hogy bár erősnek tartja magát, a sport iránti elkötelezettsége nem elegendő ahhoz, hogy a ringben álljon. "Az erőm vitathatatlan, kemény csajnak vallom magam, de elég lustának is a sporthoz!" - mondta Norina, hangsúlyozva, hogy ők nem a boksz technikáját tanulják az edzőteremben, hanem a fogyás és az állóképesség növelése a céljuk.

Az influenszer megemlítette, hogy ő és férje nem a bokszolás miatt látogatják az edzőtermet, hanem a fogyás és az állóképesség növelése a céljuk. Mészáros elmondása szerint nem engedné férjét versenyezni, bár úgy véli, Young G szívesen részt venne a műsorban, ő azonban aggódik amiatt, hogy a férfiaknak nincs fejvédőjük, hiszen nem profi bokszolók.