Menczer Tamás a biatorbágyiakat sörözésre hívja

A Fidesz kommunikációs igazgatója, Menczer Tamás újraéleszti a "Meghívlak egy sörre!" kezdeményezését, hogy személyesen hallgassa meg a választók véleményét. A politikus csütörtökön a biatorbágyi Peron kávézóban várja az érdeklődőket, függetlenül attól, hogy párttagok vagy sem.

Menczer Tamás a közösségi médián keresztül fejezte ki megtiszteltetését, amiért a 2022-es országgyűlési választáson Pest 2-es egyéni körzetében rekordtámogatást kapott. Ugyanakkor megértését kérte a választóktól, mivel az Európai Parlamenti választások miatt kevesebb ideje jutott a körzet lakóira.

A kormánypárti politikus hangsúlyozta, hogy szeretne többet találkozni a választókkal, ezért döntött úgy, hogy újraindítja a "Meghívlak egy sörre!" kezdeményezését. Menczer Tamás Facebook-bejegyzésében így fogalmazott: "Várok mindenkit, aki úgy érzi, hogy mondandója van számomra, függetlenül attól, hogy fideszes vagy sem, támogat vagy inkább kritikus. Örömmel beszélgetek a helyi és országos ügyekről vagy bármi másról".

A találkozóra csütörtökön kerül sor Biatorbágyon. Először 17 órakor a Katalin-hegyen egy játszótér átadására hívja az embereket, majd 18 órától a Peron kávézóban lesz lehetőség személyes beszélgetésre.