Lily Allen OnlyFans-karrierbe kezdett

A 39 éves színész-énekesnő, Lily Allen nemrégiben létrehozta saját OnlyFans-fiókját, és elmondása szerint akár még az eredeti szakmáját is otthagyná a lábáról készült erotikus fotók árusítása miatt.

Lily Allen, aki jelenleg boldog házasságban él, úgy döntött, hogy új karrierbe kezd, és létrehozta saját OnlyFans-fiókját, ahol havi 8 fontért, körülbelül 3800 forintért kínálja lábáról készült erotikus fotóit. A Mirror szerint a popénekesnő a múlt héten viccelődött azzal, hogy kozmetikusa szerint sok pénzt kereshetne lábtartalmak eladásával, és úgy tűnik, komolyan is gondolta, hiszen már exkluzív lábképeket készít előfizetői számára.

A Miss Me? podcastben Allen elárulta, hogy lábait elég magasra értékelik az interneten, és a fiókja egy hét alatt több mint 200 lájkot gyűjtött össze, ami már közelít a kétezerhez. A podcast társműsorvezetője, Miquita Oliver – aki egyben Allen legjobb barátnője is – megkérdezte tőle, hogy hajlandó lenne-e otthagyni eredeti szakmáját az OnlyFans-karrierért cserébe, amire az énekesnő egyszerűen csak igennel válaszolt.

Az énekesnő a beszélgetést követően Instagram-oldalán is megtette a nagy bejelentést, ahol a frissen lakkozott lábkörméről osztott meg egy fotót, és hozzátette, hogy a poszt furcsának tűnhet azoknak, akik nem hallgatták a podcastet.