Súlyos közlekedési balesetek történtek Magyarországon

Hétfőn és kedden is súlyos balesetek rázták meg a hazai közlekedést. Jakabszállásnál egy férfi életét veszélyeztették a saját utánfutóján szállított deszkák, míg Csepelen egy ittas nő autója egy családi ház kerítésébe csapódott.

Hétfőn Jakabszállás közelében egy teherautó hátulról belerohant egy másik járműbe, amelynek utánfutóján deszkákat szállítottak. Az ütközés következtében a deszkák betörtek az autó hátsó szélvédőjét és az anyósülés felé csapódtak. A balesetet szenvedett autót egy 60 év körüli férfi vezette, aki könnyebb mellkasi sérüléseket szenvedett és kórházba szállították. Az eset során a sofőr csak néhány centiméterrel kerülte el, hogy a deszkák agyonnyomják.

Kedden reggel Csepelen egy ittas állapotban lévő nő nagy sebességgel hajtott egy családi ház kerítésének. A térfigyelő kamera felvételei alapján a sofőr elvesztette az uralmát a jármű felett, áttért a szemközti sávba és csapódott a kerítésnek, melytől az autó felborult. A baleset következtében az autó eleje darabokra tört. A járművet a fővárosi tűzoltók állították vissza négy kerékre két létra segítségével. A 40 év körüli nőt stabil állapotban vitték kórházba, ahol az alkarján kezelték sérüléseit. A Tények információi szerint a nő részeg volt és kábítószert is fogyasztott vezetés előtt.