Kispesti tragédia: Meghalt egy nő, a férjét őrizetbe vették

Kedden holtan találtak egy nőt Budapest XIX. kerületében, Kispesten, a rendőrség a férjét fogta el a helyszínen. A rendőrök egy bejelentés nyomán érkeztek ki az ingatlanhoz, ahol a délután folyamán, körülbelül 13:30 körül bukkantak rá a női holttestre.

A helyszínen szerzett elsődleges információk alapján idegenkezűségre utaló jeleket találtak, ami miatt a rendőrök a bűncselekménnyel összefüggésben a helyszínen elfogták a nő férjét.

Az eset kapcsán a Budapesti Rendőr-főkapitányság emberölés bűntettének gyanúja miatt indított büntetőeljárást, és jelenleg is vizsgálják a történtek körülményeit. A férj elszámoltatása folyamatban van.

Ugyanezen a napon, később egy másik tragikus esemény is történt a fővárosban. Kedd este a XIII. kerületben egy társasházban megszúrtak egy férfit, aki a kiérkező mentők érkezésekor már életét vesztette. A rendőrség a helyszínen elfogott egy 70 éves férfit, aki ellen szintén emberölés gyanúja miatt indult nyomozás. A Budapesti Rendőr-főkapitányságra kedd délután 17 óra 54 perckor érkezett bejelentés az esetről, a rendőrök és a mentők azonnal a helyszínre siettek, de a sérült a szakszerű és gyors egészségügyi ellátás ellenére a helyszínen meghalt. A tájékoztatás szerint a járőrök a helyszínen elfogtak egy 70 éves férfit, akinek elszámoltatása folyamatban van.