Magyarország Szépe: Katzenbach Andrea változtatna tökéletesnek tűnő testén

A nemrégiben megválasztott Magyarország Szépe, Katzenbach Andrea beszélt arról, hogyan viszonyul a róla szóló negatív kritikákhoz, és arról is, hogy milyen változtatásokat tervez még a megjelenésén.

A 2024-es Magyarország Szépe választáson Katzenbach Andrea diadalmaskodott, amelynek következtében jelentősen megváltozott az élete. A Miss World Hungary cím birtokosaként egy évig képviseli hazánkat a nemzetközi versenyeken, és az Amigos a gyerekekért Alapítvány Jószolgálati Nagyköveteként is tevékenykedik majd. A 23 éves kiskőrösi szépségkirálynőt gyakran hasonlítják Kulcsár Edinához, azonban ő pozitívan áll a hasonlósághoz, és hálásnak érzi magát, hogy édesanyjával, a korábbi világdöntős második helyezettel hozzák összefüggésbe.

Andrea a közösségi médiában kapott negatív visszajelzésekre humorral reagált, és elmondta, hogy nem érintik meg őt a bántó megjegyzések. Sőt, sajnálja azokat az embereket, akiknek szükségük van arra, hogy rajta vezessék le a feszültséget.

A Miss World Hungary győztese nyíltan beszélt arról is, hogy szeretne változtatni a megjelenésén. Elárulta, hogy bár összességében elégedett magával, mindig van hova fejlődni, és jelenleg a kommunikációs készségein dolgozik, valamint szeretne néhány kilót leadni. Ezt a folyamatot már el is kezdte, és látható eredményeket ért el.

Az életében bekövetkezett változásokról is beszámolt: hirtelen kellett alkalmazkodnia a mozgalmas élethez, ami azonban jól illeszkedik aktív személyiségéhez. Andrea élvezi a pörgős mindennapokat, és nem rejti véka alá, hogy szívesen szerepelne a jövőben a Dancing with the Stars televíziós műsorban is, hiszen a tánc is közel áll hozzá.

Kulcsár Edina, akit gyakran hasonlítanak össze Andreával, a harmadik gyermeke születése után, tavaly nyáron kezdett el újra edzeni. Edina többször is hangoztatta, hogy nem volt megelégedve a testével, és változtatni szeretne a kinézetén. Szoptatós kismamaként is rendszeresen mozgott, és a férje is csatlakozott hozzá a diétában. A negyedik várandóssága idejére kevesebb plusz kiló szaladt fel rá, ami a folyamatos testmozgásnak és az egészségesebb étkezésnek is köszönhető. A kismama boldogságtól ragyog, és a terhesség jól áll neki. Az edzésbe bevonta kislányát, Amarát is, aki már önállóan is tud járkálni, és a közös gyakorlatok során Edina mosolyt csal az arcára. Edina elmondta, hogy a mozgás mentálisan és fizikailag is segít neki, különösen a terhesség alatt.