Julia Fox leszbikusként vállalta fel szexualitását

Julia Fox, Kanye West egykori barátnője, egy TikTok videóban vállalta fel, hogy saját neméhez vonzódik, és bocsánatot kért korábbi pasijaitól.

A színésznő és modell, Julia Fox nemrégiben egy TikTok videóban tárta a nyilvánosság elé, hogy leszbikus. A videóban először egy másik felhasználó, @emgwaciedawgie látható, aki arról beszél, mennyire szereti, ha egy leszbikus lány van a pasija mellett, mert ez azt jelenti, hogy a lány valószínűleg utálja a fiút. Fox ezt követően csatlakozott a videóhoz, és elmondta: „Ez én voltam, én voltam ez a leszbikus lány. Nagyon bocsi fiúk, nem fog többször előfordulni” – ezzel utalva korábbi kapcsolataira férfiakkal.

A bejelentésre számos hozzászólás érkezett, követői közül többen is megemlítették, hogy Fox könyvének olvasása során már sejtették szexuális orientációját, és várták a hivatalos bejelentést.

Fox korábban már utalt rá, hogy érdeklődik a nők iránt is, de eddig csak férfiakkal voltak ismert kapcsolatai. 2018 és 2020 között Peter Artemievvel volt házas, akivel egy fiúgyermekük született, a jelenleg 3 éves Valentino. Majd egy rövid ideig Kanye Westtel alkotott egy párt, de mint később bevallotta, kapcsolatuk alatt sosem feküdt le a rapperrel. A kapcsolatuk mindössze két hónapig tartott, és Fox a könyvében azt írta, hogy végül ő szakított a rapperrel üzenetben, mert úgy érezte, hogy Kanye West "beteg játékokkal" használja ki őt.

Fox azt is elárulta, hogy szakításuk óta cölibátusban él, és már több mint két és fél éve nem volt intim kapcsolata senkivel. "2,5 éve cölibátusban, és sosem éreztem magam jobban" – magyarázta a színésznő. Azóta Kanye West már titokban feleségül vette Bianca Censorit.