Gladiátor 2: Az első előzetes felcsigázza a rajongókat

A Gladiátor folytatásának első hivatalos előzetese már megtekinthető a Paramount Pictures YouTube-csatornáján, ígéretes jelenetekkel kecsegtetve a rajongókat.

Nemrégiben a Gladiátor második részének első hivatalos fotóit csodálhattuk meg, és a tesztvetítés pozitív visszajelzéseit elemezhettük, most azonban itt az idő, hogy a hivatalos előzetest is megízleljük a legnagyobb videómegosztó portálon.

A rajongók között voltak kétségek, hogy a folytatás képes lesz-e felérni az első rész, Russell Crowe főszereplésével készült ikonikus film színvonalához, de az eddigiek alapján a hírek pozitívak. Pár hete már lezajlott az első tesztvetítés, amelyről szintén nagyon jó vélemények szivárogtak ki.

A Gladiátor 2 története a Krisztus utáni 200-as évek elején játszódik, ahol Geta és Caracalla császárok, apjuk utasításait követve, próbálnak együtt uralkodni. Azonban a hatalom megosztása konfliktushoz vezet, ami végül az egyikük halálával ér véget. Hogy a történelmi eseményekből milyen történet bontakozik ki a vásznon, azt egyelőre nem lehet tudni.

A közösségi médiában korábban közzétett első hivatalos fotók is nagy várakozást keltettek a rajongók körében, akik már alig várják, hogy a mozivásznon is láthassák a folytatást.