Gáspár Zsolt büszke gyerekeire, akik távol tartják magukat a média zajától

Gáspár Zsolt, a TV2 műsorvezetője elmondta, hogy gyermekei tudatosan kerülik a nyilvánosságot, és saját útjaikat járják. Büszke rájuk, hogy ellenálltak a média csábításának.

Gáspár Zsolt a hot! magazinnak beszélt arról, hogy gyerekei, ellentétben testvérével, Gáspár Győzővel, nem kívánnak a nyilvánosság előtt élni. A showman öccse szerint gyerekei már korán eldöntötték, hogy távol akarnak maradni a média által teremtett „őrületből”. Gáspár Zsolt hozzátette, hogy mindig is támogatta őket, ahogy a szülei is támogatták őt és testvérét. Büszke arra, hogy gyerekei szakmát tanulnak, és saját útjaikat járják.

A család legfiatalabb lánya, Nikol a Metropolitan Egyetemen szerzett közgazdász diplomát, és már a mesterképzésbe is belevágott. Gáspár Zsolt elmondása szerint ő a család első diplomása. A kisfia, Nikolász cukrásznak tanul, és már az idén befejezi tanulmányait. A műsorvezető büszke fiára, aki saját receptek alapján készít süteményeket, amelyeket a család és a szomszédság is nagyra értékel.

Gáspár Zsolt szerint három gyermekéből egyedül a fiában, Nikolászban van meg az az ambíció, hogy ismertté váljon. A fiú korábban influenszerkedett is, de jelenleg inkább a tanulmányaira koncentrál. A műsorvezető nem lepődne meg, ha fiának a süteményeit egyszer az ország tortájaként is elismernék.

A család elsőszülött lánya, Gabriella a családi vállalkozásban vállalt szerepet. Gáspár Zsolt örül annak, hogy lánya érdeklődik az üzlet iránt, és így biztos kezekben tudhatja a család jövőjét, ha ő maga visszavonulna.