Gáspár Győző a családi realityről beszélt

Gáspár Győző a TV2 Mokka című műsorában beszélt a hamarosan induló családi realityjükről, amely a Gáspárék címet viseli. Elárulta, hogy bár már elkezdték a műsor forgatását és egyre jobban élvezi, kezdetben mégis kétségei voltak a kamerák előtt.

Gáspár elmondása szerint komolyan fontolgatta, hogy aláírja-e a szerződést, végül azonban anyósa és apósom győzte meg őt a döntés meghozatalában. A részletekről nem kívánt beszélni, de elmondta, hogy közösségi oldalán sokan érdeklődnek a realityről. Másfél évtized után újra bepillantást nyerhetnek a nézők a Gáspár-család mindennapjaiba, és bár a lányaik nem élvezték annyira a forgatással együtt járó kritikákat és rivaldafényt, könnyen lehet, hogy ők is szerepelnek majd a vadiúj realityben.

A beszélgetés során szóba került Gáspár Bea, Gáspár Győző feleségének közelgő ötvenedik születésnapja is. Gáspár viccesen megjegyezte, hogy ők már "megöregedtek", és emlékeztetett arra, hogy ő maga is a TV2-n kezdte pályafutását, amikor 24 évesen először megjelent a Dáridó című műsorban. A műsorvezetők tiltakozása ellenére Gáspár Győző hangsúlyozta, hogy szeretnék a következő évtizedet boldogan élni.

A Mokka műsorban más vendégek is megosztották személyes életük részleteit. Palya Bea például arról mesélt, hogy párkapcsolati szerződést kötött szerelmével, amely több témát is érint, mint például a vagyon, pénz, szex és a kommunikáció. Az énekesnő elárulta, hogy a szerződés tartalmazza a szabadság és az őszinte kommunikáció fontosságát is a kapcsolatban. Az őszintesége meglepte a műsorvezetőket, és Szabó Zsófi különösen érdeklődött a témában.