Ember Márk és barátnője szakítottak

Ember Márk és korábbi párja, akivel több mint két éve voltak együtt, útjaik elváltak.

Ember Márkot gyakran láthattuk a Sztárban Sztár stúdiójában, ahol 2022-ben versenyzett, és ahol barátnője, Virág is gyakran szurkolt neki a közönség soraiból. "Annyit mondhatok, hogy nagyon jó érzés őt minden vasárnap itt tudni a közönségben, nagyon sokat ad nekem a jelenléte" – nyilatkozta akkor a színész az RTL-es műsorvezetőnek a Blikknek. Idén májusban Ember Márk az RTL Reggeli új műsorvezetője lett, miközben a Vígszínházban is játszik.

A pár kapcsolatáról Ember Márk korábban a Story magazinnak is beszélt. "Amióta egymásra találtunk Virággal, a lehető legjobb értelemben fordult fel az életem. Ő nem szakmabeli, de nagyon megértő és elfogadó azzal az életformával, amit az én munkám megkövetel. Szerencsére rugalmasan tudja beosztani az idejét, így minden adott ahhoz, hogy harmóniában éljünk. Ezt leginkább azzal hálálom meg, hogy ha kettesben vagyunk, akkor igazán jelen vagyok. Csak vele foglalkozom" – mondta a színész, hozzátéve, hogy el tudja képzelni, öt év múlva egy családi házban él a feleségével, gyerekkel, kutyával.

A rajongók azonban észrevették, hogy a közösségi oldalakon már nem találhatóak meg a közös posztok. Ember Márk a Borsnak megerősítette a szakítás tényét: "A hír igaz, nem vagyunk már együtt. A magánéletemet viszont most is, mint eddig mindenkor, szeretném megtartani magamnak. De köszönöm, hogy felhívtatok."