Dombóvári István kórházba került: infúzióval a karjában jelentkezett be

Dombóvári István humorista, a Dumaszínház egykori sztárja, kórházi ágyból osztott meg egy képet magáról, infúzióra kötve. A kép aggodalomra adhat okot, de a humorista arcán nem látszik ijedtség, így remélhetőleg nincs komoly baja.

Dombóvári István az elmúlt években fokozottan figyel az egészségére, különösen mióta második gyermeke született tavaly júniusban, és a nagyobbik fia is csak három és fél éves. A humorista szeretne velük minél több időt tölteni. Dombóvári legutóbb márciusban lépett fel a Showder Klub színpadán, és bár 16 év után elköszönt a műsortól, önálló estjeivel továbbra is turnézik az országban.

Az orvosok másfél éve inzulinrezisztenciát diagnosztizáltak nála, amit Dombóvári nagyon komolyan vett, hiszen ez a cukorbetegség előszobájának számít. A betegség miatt jelentősen lefogyott, azonban azóta nem osztott meg friss információt az egészségi állapotáról. A most közzétett kép alapján úgy tűnik, hogy kórházba került, de a képen látható, hogy az arcán nincs ijedtség, ami reményt adhat arra, hogy hamarosan jobban lesz.