Czutor Zoli kisfiának hihetetlen növekedése

Hatalmasat nőtt Czutor Zoli kisfia, Simon, amit az énekes egy visszatérő nyaralás alkalmával örökített meg egy akkor és most fotón. Czutor Zoli 12 év után tért vissza egyik kedvenc nyaralóhelyére a családjával, és ezen az úton készült fotóval mutatta meg, mennyit változtak az évek során.

Az énekes felesége, Czutor-Kilián Zsanett is megosztott egy hasonló emléket, amely egy tíz évvel korábbi vakációról készült. „12 év telt el a két kép között. Vidova Gora kilátó és a háttérben a Bol Aranyszarv. Simi 2 hónapos volt. Életünk legnyugisabb nyaralása volt” – írta Instagram-posztjában.

Czutor Zoli és felesége három közös gyermeket nevelnek, de az énekesnek összesen hat gyermeke van. Az énekes a gyermekvállalásról is nyilatkozott: „Amióta az eszemet tudom, sok gyermeket szerettem volna, hiszen számomra ez a kiteljesedése az emberré válásnak. Huszonhárom éves voltam, amikor a nagyobb fiam megszületett, majd 53, amikor a legkisebb lányom érkezett. Mind a hat gyermekemmel nagyon jó kapcsolatot ápolok” – mesélte korábban.