Csocsesz eljegyezte szerelmét

Csocsesz, a népszerű mulatóssztár, két és fél év együttlét után megkérte kedvese, Angi kezét. Az eljegyzés részletei most váltak ismertté, és úgy tűnik, nem szeretnének sokat várni az esküvővel.

A zenész elárulta, hogy Angi már régóta vágyott a lánykérésre, és ő szeretett volna nagy örömet szerezni neki ezzel a gesztussal. Bár eredetileg Horvátországban tervezte a lánykérést, egy kisebb betegség miatt végül a Balaton partján, a holdfényben történt meg a nagy esemény. "Mire indultunk vissza Magyarországra, teljesen rendbe jöttem, és kitaláltam, hogy a Balatonnál megállunk, ahol a hangulat és a körülmények is adottak lesznek a nagy pillanatunkhoz: holdfény, a magyar tenger. A párom nem érette, miért állunk meg, aztán kiültünk a parton egy padra, elővettem a gyűrűt, és ott kértem meg a kezét" – mesélte Csocsesz a Borsnak.

Angi korábban úgy gondolta, hogy talán a tavalyi őszi nyaralásukon, a Maldív-szigeteken fogja megkapni a lánykérést, de akkor még nem jött el az ideje. Most azonban úgy véli, hogy a Balaton tökéletes helyszín volt erre a különleges alkalomra.

A lagzi időpontjáról Csocsesz elmondta: "Az biztos, hogy Angi nélkül nem tudom elképzelni az életemet. Mi együtt tervezzük a jövőnket. De semmit sem szeretnénk elsietni, minden menjen a maga útján. Ráadásul a lányomnak most augusztusban lesz az esküvője. Boldogok vagyunk, és hogy mikor lépünk tovább, azt is majd az idő eldönteni. Egy biztos, tervezzük, hogy hivatalosan is összekötjük az életünket. Tökéletesen kiegészítjük egymást, és bár kevesebb időt tudunk együtt tölteni, mint ahogy azt szeretnénk, de minden percet igyekszünk tartalmasan és jól kihasználni" – nyilatkozta a mulatóssztár, aki hozzátette, hogy a két és fél év úgy elrepült, mintha már ezer éve ismernék egymást.

A Balaton és környéke nem csak az eljegyzések szempontjából népszerű, hanem a nyári szezonális élelmiszerlánc-ellenőrzések célpontja is. A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) a Tisza-tónál tartott ellenőrzések után, ahol 51 kilogramm terméket vontak ki a forgalomból, a nyári táborokat, fesztiválokat és a Balaton-környéki vendéglátóhelyeket is górcső alá veszi. Az ellenőrzések során a strandbüfék, street food-ok és a Futball EB-re felállított sátras szurkolói zónákba kitelepült vendéglátók is vizsgálat tárgyát képezik, különös tekintettel az alkoholos italkínálatra és a grillsajtokra, valamint a növényvédőszereket és egyéb termékeket tartalmazó készítményekre. A hatóságok a nyári hőségben az élőállat-szállítmányokra is fokozottan figyelnek.

A Balaton azonban nem csak az eljegyzések és az élelmiszerlánc-ellenőrzések helyszíne, hanem a baráti társaságok nyaralásainak is kedvelt célpontja. Linda és barátnői például évek óta ide látogatnak, hogy a fiúk nélkül élvezzék a közös balatoni lazulást. Az idei nyaralás során azonban Linda egy kis balesetbe keveredett, amikor egy barátnője intimmosakodóját használta, ami bakteriális hüvelyfertőzést okozott nála. A helyzetet végül egy másik barátnője, Zsuzska oldotta meg, aki egy Vitagyn C nevű hüvelykrémet ajánlott Lindának, amely tejsavat tartalmaz és segít helyreállítani a hüvely élettani pH-értékét.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!