Chrudinák Alajos fia a családi titkokról beszélt

Először szólalt meg Chrudinák Alajos első házasságából származó fia, Ádám, aki szívszorító részleteket osztott meg édesapjával való kapcsolatáról és annak elvesztéséről.

Chrudinák Ádám a Meglepetés magazinnak mesélt arról, hogy édesapja, Chrudinák Alajos, a Panoráma egykori műsorvezetője, élete utolsó két évtizedét harmadik feleségével töltötte, ami teljesen eltávolította őt a családjától. Ádám elmondása szerint 2006-ban minden kapcsolat megszakadt apja és közte, és hiába próbálkozott, nem tudott vele kommunikálni. Úgy érezte, mintha édesapja új felesége kisajátította volna magának Chrudinákot, hiszen nem csak ő, hanem az idős férfi régi barátai, unokái és nővére sem érte el őt.

Chrudinák Ádám azt is elárulta, hogy édesapja haláláról is csak utólag értesült, és az özvegy három részre osztotta a hamvakat, így ő is kapott egy parányi urnát, amelynek otthonában készített egy kis szentélyt.

A családi viszályok továbbra is fennállnak, hiszen Ádám jelenleg is perben áll édesapja özvegyével, mivel semmit sem örökölt. A férfi szerint korábban jó volt a kapcsolatuk, de a második házasságából született három kisebb gyermek sosem találkozhattak nagypapájukkal, és lehetséges, hogy Chrudinák Alajos nem is tudott a létezésükről.

Chrudinák Ádám beszámolt arról is, hogy édesapja a rendszerváltás után méltatlan bánásmódban részesült, és a Panoráma című műsorát is megszüntették. Alajos három évig Jordániában dolgozott tudósítóként, ahol Ádám és az idősebb gyermekei is meglátogatták.

A tévés szerelmi élete is terítékre került, Ádám szerint édesapjának csak hosszabb kapcsolatai voltak, de hallott egy pletykát, miszerint van egy eltitkolt fia. Ezt az információt azonban nem tudta megerősíteni.

"Én is értesültem a pletykáról, de apám nem beszélt nekem arról, hogy van egy házasságon kívül született fia, vagyis egy féltestvérem. Ha így is történt, a sírba vitte magával ezt a titkot. Beletörődtem, hogy sosem tudom meg az igazságot" – fogalmazott a 64 éves férfi.