Béres Alexandra családi álma nem teljesült

Béres Alexandra, a fitneszvilágbajnok, szerette volna bővíteni családját egy harmadik gyermekkel, de a család többi tagja ezt nem támogatta. A 48 éves édesanya, aki harminc éve él boldog házasságban, két lánygyermek édesanyja, a 14 éves Panna és a 9 éves Flóra, akik lombikprogram segítségével jöttek a világra, a Meglepetés magazinnak adott interjújában beszélt arról, hogy bár szeretett volna még egy babát, a családja úgy döntött, hogy a jelenlegi figyelemmegosztás számukra elegendő.

Béres Alexandra elmondta, nagyon szeret anyának lenni, és nem titkolja, hogy a lányai születése után szívesen vállalt volna még egy kisbabát. Azonban családjában demokrácia uralkodik, és a többiek leszavazták a kis tesót azzal az indokkal, hogy Béres figyelme a hivatása miatt már így is sokfelé irányul, és ők nem szeretnének a jelenleginél kevesebbet kapni belőle.

A fitneszedző hozzátette, teljesen megérti és átérzi családja érveit, így elfogadta és beletörődött abba, hogy négyfős családként folytatják tovább.