Az Opus Global részvény-visszavásárlási programja

Az Opus Global május 13-án bejelentett részvény-visszavásárlási programja keretében tovább növelte saját törzsrészvényeinek számát a tőzsdei kereskedés során.

A társaság tájékoztatása szerint eddig összesen 1 093 618 darab részvényt szereztek vissza, melyek értéke eléri a 472 160 113 forintot. Ez a mennyiség jelentős, tekintettel arra, hogy a programban meghatározott 2 milliárd forintos keretösszegből még több mint 1,5 milliárd forint áll rendelkezésre további vásárlásokra. A részvények visszavásárlása a tőzsdei kereskedés keretein belül történt.

Az Opus részvényeinek árfolyama a mai napon 0,3 százalékos emelkedést mutatott, és az év eleje óta már 15,5 százalékos pluszban van. Az említett adatok tükrözik a vállalat részvényeinek pozitív piaci teljesítményét az idei évben.

Fontos megjegyezni, hogy a fenti információk nem minősülnek befektetési tanácsadásnak vagy ajánlásnak. A befektetőknek mindig saját döntéseik alapján kell eljárniuk, és érdemes részletes jogi és pénzügyi tanácsadást kérniük befektetéseik előtt.