A legfurcsább internetes kérdésekre adott válaszok kvíze

A mai kvízünkben nem a helyes válaszokat keressük, hanem azt, hogy Ön kitalálja-e, mit válaszoltak mások a legkülönfélébb kérdésekre az interneten. A gyakorikerdesek.hu oldalon található számos érdekes és szarkasztikus válasz közül válogattunk, így a játék során a fantázia és a humor a legjobb társunk.

A gyakorikerdesek.hu oldal nem csak hasznos információk forrása, hanem számos humoros és néha értelmetlen válasz is fellelhető rajta. A kvízünkben szereplő kérdések és válaszok között találkozhatunk olyanokkal, amelyek a szarkazmus és az ökörség határát súrolják.

Például, amikor valaki arra volt kíváncsi, hogyan tudassa apukájával, hogy a barátjánál szeretne aludni a hétvégén, a válaszok között akadt, aki azt javasolta, mondja azt, hogy a barátnőjénél fog aludni.

Amerikában és Magyarországon egyaránt felmerült a kérdés, hogy illetlenségnek számít-e, ha egy férfi zsebre tett kezekkel beszélget egy nála idősebb nővel. A válaszok között volt, aki szerint minden országban illetlenség, míg mások szerint ilyen illemszabály nem létezik.

A kvízben felbukkanó kérdések között voltak komolyabbak is, például hogy Jézus magyar volt-e, amire a válaszadók között akadt, aki szerint igen, és Ádám is, de Éva ukrán volt. Természetesen Jézus nem volt magyar, hiszen abban az időben még nem is létezett magyarság mint nemzetiség.

A skinwalkerrel kapcsolatos kérdésre érkezett válasz szerint, ha az ablak bukón van, akkor a skinwalker nem tud bemászni. A skinwalker az indián kultúrában egy ártó boszorkány, aki képes állati alakot ölteni.

A karácsony dátumával kapcsolatos kérdésre a válaszadó helyesen írta, hogy december 24-e Szenteste, míg 25-26 a Karácsony.

A számítógép fejlesztés vagy motoros jogosítvány és motor vásárlása közötti dilemma kapcsán érkezett válaszok között volt, aki szerint a lelked mélyén te is tudod, hogy Orbán Viktornak kéne adnod a pénzt.

A szerelmi bánat enyhítésére adott tanács szerint, minél kevesebbet érintkezel a másikkal, annál gyorsabban túl tudsz lépni rajta.

A testtömeg-index kérdésére érkezett válaszok között volt, aki szerint körülbelül 42 kilónál kellene lennie a kérdést feltevőnek, ami persze túlzás, hiszen a testzsír százalék ismerete nélkül nem lehet megállapítani a megfelelő súlyt.

Az ateizmussal kapcsolatos kérdésre adott válaszok között volt, aki szerint az ember ateistává válhat, ha elolvassa a Bibliát és rájön, hogy a benne szereplő Isten a megtestesült gonosz.

Végül a házasságon kívüli gyermek apaságával kapcsolatos kérdésre a válaszadók között volt, aki szerint nem, így a nenikeje leszel, de a helyes válasz az, hogy jogilag az apaság elismeréséhez alá kell írni az apasági nyilatkozatot.

Jó szórakozást kívánunk a kvízhez!

: Gyakorikerdesek.hu