A michigani férfi, aki tinédzsernek néz ki 35 évesen

Egy michigani férfi, Brandon Miles May, aki íróként dolgozik az egészségügyi területen, meglepően fiatalos megjelenésével könnyen megtévesztheti az embereket életkora kapcsán.

Brandon Miles May, aki Detroitban él, 35 éves, de külseje alapján akár egy tinédzser is lehetne. A Daily Mail szerint a férfi fiatalos megjelenésének titka az életmódjában rejlik. May elárulta, hogy mindig is kerülte a Napot és sosem fogyasztott alkoholt. Táplálkozását tekintve kizárólag növényi alapú ételeket és halat eszik, a cukrot és szénhidrátokat pedig már 19 éves korában kiiktatta étrendjéből. A testmozgás terén a jógát és a sétálást részesíti előnyben, de úgy véli, a túlzott mozgás stresszt okozhat, ami öregíti a szervezetet.

May szerint az egészséges életmód nemcsak a külső megjelenésre van hatással, hanem az érzelmekre és a fizikai állapotra is. Úgy érzi, jobban néz ki és fiatalabbnak érzi magát most, mint tíz évvel ezelőtt. Az őszinte megközelítése és az egészségmegőrzés iránti elkötelezettsége példaként szolgálhat sokak számára.