63 éves nő és 26 éves párja babát vár

Egy brit nő, aki már 63 éves, és 26 éves férje hamarosan szülőkké válnak, a gyermeket béranya hordja ki számukra. A nő biztos benne, hogy férje felelősségteljesen fogja felnevelni a gyermeket, ha ő már nem lesz itt.

A 37 év korkülönbséggel rendelkező brit pár, Cheryl McCain és Qurannak, már közel két éve tervezik, hogy saját gyermekük lesz. Cheryl, aki már nyolcszoros anya, és Qurannak, aki először válik apává, a Daily Mail szerint béranya segítségével várnak kislányuk érkezését.

A szerelmesek története 2012-ben kezdődött, de kapcsolatuk csak 2020-ban mélyült el, amikor Qurannak egy étteremben kezdett dolgozni, amelyet Cheryl egyik fiának tulajdonolt. Egy évvel később el is jegyezték egymást, és kapcsolatukat aktívan dokumentálják a TikTokon, ahol a babaváró buliról is megosztottak videót a követőikkel.

A pár követői között vannak támogatók és kritikusok is. Cheryl és Qurannak azonban úgy érzik, megérdemlik a közös gyermeket, és felkészültek arra az eshetőségre is, hogy Cheryl esetleg nem éri meg gyermekük felnőttkorát. Cheryl McCain hite szerint férje kiváló apa lesz, és képes lesz egyedül is felnevelni a gyermeküket.

A TikTokon megosztott tartalmak és a kapcsolatok nyilvános megélése nem idegen a korhatárokat áthidaló pároktól. Egy másik brit influenszer, Ellie Liptrot, aki a 21. születésnapját ünnepelte nemrégiben, szintén egy jelentős korkülönbséggel rendelkező kapcsolatban él. Ő és 44 éves párja, aki 450 fontnak megfelelő thai készpénzzel és egy Gucci gyűrűvel lepte meg születésnapján, szintén a TikTokon osztották meg az ajándékozás pillanatait. Ellie Liptrotot, aki még 18 éves korában ismerkedett meg a férfival, a férfi gyermekei is elfogadták, és már a mostohaanyjukként emlegetik. Az influenszer a TikTokon megosztott videó alatt kapott kommentek a támogatástól a kritikáig terjednek, de Liptrot határozottan állítja, hogy nem csak a pénz miatt van együtt párjával.