Márió és Izabella boldogsága és a banki ügyek árnyéka

Márió és felesége, Izabella a közös nehézségek és gyász után megtalálták a boldogságot egymás mellett, és bár a családbővítést nem tervezik, a jövőben az unokák érkezésére számítanak.

Márió, aki nemrégiben veszítette el lánya édesanyját, Izabellával, sógornője testvérével, aki szintén özvegy, több mint két éve alkot egy párt, és májusban házasságot kötöttek. Az esküvőt közösen szervezték, és minden a terveik szerint alakult, még az időjárás is kegyes volt hozzájuk. Márió elmondása szerint azóta még boldogabbak, és felesleges vitákba sem bonyolódnak, sőt, még nem is veszekedtek együtt töltött idejük alatt. A zenész örömét leli abban is, hogy lánya és felesége gyermeke jól kijönnek egymással, és egymásban testvért találtak.

A házaspár élete négyesben teljes, és a gyermekvállalást nem tervezik, tekintettel életkorukra. Márió szerint, ha tíz évvel fiatalabbak lennének, vállalnának közös gyermeket, de 53 évesen már nem érzik ezt helyes döntésnek. A zenész hozzátette, hogy néhány év múlva az unokák érkezésével bővülhet a család.

A művész a nyári időszakot fellépésekkel és új dalának, az "Elvesztem az eszemet" című számmal tölti, amelyben Heincz Gábor Biga is közreműködött. Emellett egy olaszországi utazást is terveznek a gyerekekkel és egy zenész barát családjával, míg a nászútra ősszel kerül sor, amelyet két belföldi nyaralás formájában tölt majd el feleségével.

Márió boldogságát azonban beárnyékolja egy banki ügy, amely során számlájáról tudta nélkül több millió forintot utaltak el egy magyar számlára. A zenész már kétszer kereste meg a bankot, de kártérítést nem sikerült elérnie. Márió nem hagyja annyiban az ügyet, és ügyvédjével perre készül, annak ellenére, hogy tudja, ez további költségekkel jár.