Infinix: Új telefonmárka a magyar piacon

Magyarországra érkezett az Infinix, egy új telefonmárka, amely elsősorban a trendkövető fiatalokat és a családokat célozza meg megfizethető árú készülékeivel. Három új modell került bevezetésre a magyar piacon, amelyek a Note 40 Pro, a Hot 40 Pro és a Smart 8 típusok.

A Transsion Group által alapított Infinix márka korábban főként a távol-keleti és afrikai régiókban volt ismert, de a cég a legdinamikusabban fejlődő okostelefon márkának járó címet is elnyerte tavaly, így világszerte egyre több helyen válik ismertté. Az Infinix kutatás-fejlesztési központjai Kínában találhatók, ahol olyan technológiákat fejlesztenek, mint az AI hangfelismerés, vizuális érzékelés, intelligens töltési megoldások és 5G kommunikáció.

Az Infinix magyarországi piacra lépése során kiemelt figyelmet fordít a helyi igényekre és elvárásokra. A termékek többek között a Media Markt, az Euronics és az eMAG üzleteiben is kaphatóak. A márka célja, hogy a technológia iránt érdeklődő fiatalok kedvelt márkájává váljon, elérhető áron kínálva prémium minőséget és innovációt.

A Note 40 Pro jelenleg 114 990 forintért kapható, 12GB RAM-mal és 256GB tárhellyel, Vintage Green, Titan Gold és Obsidian Black színekben. A készülék 6,78 hüvelykes AMOLED kijelzővel, 2436 × 1080 felbontással és 120Hz-es frissítési rátával rendelkezik. A MediaTek Helio G99 Ultimate processzor hajtja, és három kamera található rajta, köztük egy 108Mpx-es fő kamera. Az előlapon 32Mpx felbontású kamera található, és a készülék 70W-os gyorstöltést, valamint 20W-os vezeték nélküli töltést is támogat az 5000 mAh kapacitású akkumulátorral.

A Hot 40 Pro 77 999 forintos áron kapható, 8GB RAM-mal és 256GB tárhellyel, Palm Blue és Starlit Black színekben. Ez a modell is a MediaTek Helio G99 Ultimate processzorral rendelkezik, JBL hangzást ígér, és három kamerát tartalmaz, köztük egy 108Mpx-es főkamerát. A készülék 70W-os gyorstöltést és vezeték nélküli induktív töltést is támogat, valamint egy 120Hz-es kijelzővel büszkélkedhet.

A Smart 8 ára 36 999 forint, 3GB RAM-mal és 64GB tárhellyel, Galaxy White és Timber Black színekben. A készülék 90Hz-es képernyővel, bővíthető RAM-mal, 8Mpx-es szelfikamerával és 5000 mAh akkumulátorral rendelkezik. Minden készülékhez tok, fólia és gyors töltő is jár, amelyeket más márkák gyakran nem tartalmaznak az alapcsomagban.

Az Infinix és a JBL együttműködésének köszönhetően a prémium készülékek ígéretes hangzást kínálnak a zene szerelmeseinek.